Главная » Статьи » Здоровье » Як легко прокидатись зранку

Як легко прокидатись зранку

Важко підніматися з ліжка вранці? А після того як встали довго не можете прокинутися? Ваше обличчя в дзеркалі виглядає похмурим, опухлим і пом’ятим? Кілька корисних звичок допоможуть вам і вашому організму легко прокидатись зранку і виглядати при цьому бадьоро і привабливо:

Після того як прокинулися, вставайте відразу!

Вчені говорять, що якщо ви довго «валяєтеся» в ліжку після пробудження, то це уповільнює ваш лімфообіг, викликає набряки і мішки під очима. Ви не тільки втрачаєте велику частину своєї енергії і тонусу, а й заряджаєтесь апатією, сонливістю і поганим настроєм.

Ідеальний час для пробудження — світанок.

Лікарями та вченими давно доведений той факт, що наш організм пробуджується до життя близько о 5-7 годин ранку. І навіть якщо ви продовжуєте спати довше, відпочинку і насичення сил це не принесе. Налаштувавши свій біологічний годинник постійно вставати в один і той же час рано вранці, ви закладаєте своєму організму правильний режим дня і допомагаєте уникнути багатьох хвороб. Але порада вставати рано, підходить вам, тільки якщо ви лягаєте спати до 11:00 вечора; обмежувати свій організм у сні теж не варто. Звідси ще один важливий висновок: щоб легко вставати вранці,- потрібно лягати спати в один і той же час не пізніше 11:00 вечора.

Випийте з ранку корисний енергетик.

Якщо з кислотністю шлунка у вас все гаразд, то доброю порадою для вас буде домашній енергетик. Готується він з теплої води і лимонного соку і має ряд дуже корисних властивостей: бадьорить і покращує обмін речовин, зміцнює імунітет, виводить з організму сечову кислоту, стабілізує тиск.

Зробіть ранкову зарядку.

Кілька нескладних фізичних вправ допоможуть вашим м’язам, суглобам і судинах відновити тонус після нічного відпочинку. Існує безліч комплексів вправ ранкової зарядки, і завжди можна підібрати щось для себе. Звичайно, якщо у вас проблеми зі здоров’ям,- то обов’язково проконсультуйтеся з лікарем.

Прийміть контрастний душ.

Однією з найкращих звичок може стати контрастний душ вранці. Він стимулює ваші судини і допомагає уникнути целюліту, варикозу, набряків. Також він заряджає енергією і піднімає настрій. Якщо при цьому ви скористаєтеся аромамаслами,- то ефект подвоїться.

Чашка кави — користь чи шкода?

Легко прокинутися вранці допоможуть також аромати апельсина і кави. Причому бадьорість викликає саме сам запах кави, і вам зовсім не обов’язково її пити!

Пийте вранці зелений чай.

Найкращим помічником вранці для вас може стати зелений чай. Він діє м’якше ніж кава, набагато корисніше, і підбадьорливий ефект від нього триває довше. Зелений чай додасть вам бадьорості майже на десять годин, в той час як кава тільки на чотири-п’ять.

Прибираємо набряки під очима.

Позбутися ранкових набряків під очима можна не тільки всім відомим способом за допомогою чаю або натертої картоплі, а й використовуючи каву. При цьому кава повинна бути натуральна і свіжозварена. Умочіть в такий напій ватний диск і прикладіть до мішків під очима хвилин на 7-10, і вони зникнуть або значно зменшаться.

Щоб змусити себе вставати вранці, виглядати при цьому бадьоро, бути яскравою, сонячною і радувати всіх своїм виглядом, дотримуйтесь цих нескладних порад, і настрій у вас буде бадьорий і радісний весь день!


  ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА НАШИ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛЫ О ЗДОРОВЬЕ ПО АЮРВЕДЕ  🙏 Ayurveda_UA

АЮРВЕДА UA
https://t.me/ayurvedaua

Первый Телеграм канал на украинском языке о здоровом образе жизни с помощью Аюрведы и других восточных медицинских систем. Самая выборочная и полезная, интересная и актуальная информация для достижения идеального здоровья.

Ayurveda_Portal

АЮРВЕДА ПОРТАЛ
https://t.me/ayurveda_rosa

Наш второй, международный русскоязычный Телеграм-канал для любителей аюрведы всего мира. Двуязычным согражданам рекомендуем подписаться на оба канала.

Вы узнаете много интересного и полезного : статьи, видео, интервью, афоризмы, рекомендации, рецепты вегетарианской кухни, и все то, что поможет вам получить проверенные тысячелетние знания о психическом и физическом здоровье человека.

Аюрведа – древнейшая наука не только о том, как жить без болезней, но и о том, как стать эффективным и счастливым. Уникальное знание себя, работы тела, которое полезно для вас. Наверное, самая важная информация в нашей жизни.

Переходите по ссылкам, знакомьтесь с секретами аюрведы. Обязательно подписывайтесь, будьте здоровы и счастливы, дорогие друзья!

Автор: Роса ТВ
Теги
10 простых способов как спасти планету
Специи и пряности (их целебные свойства)
Аюрведа и уход за кожей лица
Советы для начинающих вегетарианцев
Как сохранить здоровые зубы. Мифы о фторе
Женское здоровье. Аюрведические рекомендации
Красный острый перец обладает уникальными свойствами
12 заповедей зимы или как поддержать здоровье в холодное время года?
Очищение сосудов: 7 лучших народных рецептов
Невидимые симптомы ПМС + топ 2 аюрведических трав-помощников
Как сохранить женскую молодость
О пользе чая каркаде
Весенний уход за кожей лица
Болезнь – это подсказка Вселенной
День, который изменит ваше мнение о себе и вашу жизнь
Мистецтво омолодження по Аюрведі

Login


Lost your password?

РОСА ТВ - МІЖНАРОДНИЙ ПОРТАЛ ЗДОРОВЬЯ, АЮРВЕДИ ТА ДУХОВНИХ ПРАКТИК

 Виберіть, будь-ласка, мову перегляду та закрийте вікно хрестиком

  EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanishUkrainian