Главная » Здоровье » Медицина » Ведична психологія допомагає долати кризи

Ведична психологія допомагає долати кризи

Слід зазначити, що Ведична психологія це не звід правил або заповідей. Це знання, складові повноцінного щоденного способу життя, який дарує можливість жити вільно в гармонії з самим собою і світом навколо себе.

Коли ми поступово пізнаємо принципи існування світу, його співіснування з живими істотами і місце самої людини на Землі, ми знаходимо самого себе, знаходимо найцінніші знання і робимо своє життя кращим.

В цілому, ведична культура — це ключ від усіх проблем людини, це перевірені тисячоліттями, на практиці, знання з різних сфер діяльності.

Ведична психологія, як один з розділів Ведичної культури, допомагає нам впоратися з такими труднощами, як депресії, стреси, страхи, образи, гнів, переживання та інші негативні емоції, які живуть у нас. Вона не ставить перед собою завдання поліпшити наше самопочуття. Вона очищає нас, вчить правильному, мудрому способу життя, при якому ці проблеми не тільки зникнуть, але і більше ніколи не повернуться.

Вона дивиться набагато глибше, ніж популярна західна психологія. Західна психологія лише «відсуває» проблему за допомогою самоаналізу і антидепресантів. Для неї людина — це матерія, з’єднання скелета і м’яких тканин. Для ведичної психології, в першу чергу, потрібні знання про те, ким є людина насправді, її становище в цьому світі.

Ведична психологія приділяє велику увагу людському розуму, адже він може стати не тільки нашим кращим другом, а й найлютішим ворогом. Кожна людина хоче бути щасливою. Найчастіше саме просте і доступне щастя в матеріальному світі — це алкоголь, наркотики, продукти харчування, комп’ютерні ігри, сигарети та інші «залежності». Але поступово наш розум звикає до цього і хоче більшого, і таким чином зростає незадоволеність. У слідстві незадоволеності виникає сильна спрага до насолод і це приводить людину до божевілля. Ось тут і приходить на допомогу ведична психологія. Вона дарує інструменти для зміни розуму, умиротворяє його, дозволяє людині прибувати в спокійному стані і випробовувати справжнє щастя протягом усього життя, яке не залежить від зовнішніх стимуляторів.

Ведична культура — це не вузькоспрямовані знання, а найширший спектр інформації, відкритої для кожного. Це істина, яку потрібно осягати і втілювати в життя. Тут кожна людина зможе знайти відповіді на свої питання, вирішити проблеми, які її гризуть або просто навчитися правильно і щасливо жити.

Ведична психологія — це розділ ведичних знань про те, як людина може перебувати в гармонії з собою та іншими. Сімейне життя, виховання дітей, стосунки між людьми. Ведична психологія — це наука, закони якої не можна осягнути без розуміння духовної природи світу і людини. Тому ведична психологія пояснює і усуває глибинні причини, а не наслідки наших проблем.


  ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА НАШИ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛЫ О ЗДОРОВЬЕ ПО АЮРВЕДЕ  🙏 Ayurveda_UA

АЮРВЕДА UA
https://t.me/ayurvedaua

Первый Телеграм канал на украинском языке о здоровом образе жизни с помощью Аюрведы и других восточных медицинских систем. Самая выборочная и полезная, интересная и актуальная информация для достижения идеального здоровья.

Ayurveda_Portal

АЮРВЕДА ПОРТАЛ
https://t.me/ayurveda_rosa

Наш второй, международный русскоязычный Телеграм-канал для любителей аюрведы всего мира. Двуязычным согражданам рекомендуем подписаться на оба канала.

Вы узнаете много интересного и полезного : статьи, видео, интервью, афоризмы, рекомендации, рецепты вегетарианской кухни, и все то, что поможет вам получить проверенные тысячелетние знания о психическом и физическом здоровье человека.

Аюрведа – древнейшая наука не только о том, как жить без болезней, но и о том, как стать эффективным и счастливым. Уникальное знание себя, работы тела, которое полезно для вас. Наверное, самая важная информация в нашей жизни.

Переходите по ссылкам, знакомьтесь с секретами аюрведы. Обязательно подписывайтесь, будьте здоровы и счастливы, дорогие друзья!

Автор: Роса ТВ
Теги
Пару слов о мотивации
Лето. Уход за кожей
Притча про цену желания
25 фото сплошного позитива
Мужчина —завоеватель. Существует?
Искусство быть вместе Ч. 2
Десятидневный курс очищения организма
Как покемоны едят людей
Психология телесности
Отношения между мужчиной и женщиной могут серьезно менять судьбу друг друга
Женская красота - это не физика
Тимьян: уничтожает стрептококк, герпес, кандиду, вирус гриппа и лечит более 50 болезней!
Лучшие натуральные средства от боли в спине
Основные симптомы и причины анемии у женщин
Лечение гастрита народными средствами
На пути к медитации

Login


Lost your password?

РОСА ТВ - МІЖНАРОДНИЙ ПОРТАЛ ЗДОРОВЬЯ, АЮРВЕДИ ТА ДУХОВНИХ ПРАКТИК

 Виберіть, будь-ласка, мову перегляду та закрийте вікно хрестиком

  EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanishUkrainian