Главная » Женская рубрика » Отношения » Від якої жінки чоловік ніколи не піде

Від якої жінки чоловік ніколи не піде

Вік живи – вік учись. Хоча здавалося б з кожним роком свого життя, по молодості, ми відчуваємо, що значно розумніші за своїх батьків та пращурів (є такий гріх за кожним з нас, погодьтесь).

Проте повірте – це не так. Все геніальне просте, а все складе – давним-давно описано ще до нашої ери. Саме у ведичних трактатах ми спробували зачерпнути ковток життєвої мудрості, який зробить нас хоч трішки щасливішим. По правді кажучи, тут на будь-яке питання можна знайти відповідь — головне, щоб була поруч людина, яка допоможе розтлумачити та пояснити.

Сьогодні моє послання, в першу чергу направлене до прекрасної половини людства. Адже саме ми, жінки, дівчата, є тим стрижнем, на якому тримається кожна сім’я. А спільне життя, як відомо, це постійна робота над собою.

Тож, ведизм привідчинив нам завісу того, як приручити до нашого дому мир, любов та злагоду.

Чистота

Смішно звучить, однак саме це є першим пунктом у нашому цікавому списку. Посудіть самі, кому сподобається дівчина/жінка від якої не приємно пахне чи яка розкидає свою брудну білизну? Так-так, і я про це! Тому любі жіночки, давайте полюбимо себе і навчимося дбати про своє тіло так, аби чоловікам хотілося його приголубити! Це дуже просто, головне забажати і зробити.

Охайність

Тут потрібно бути уважною, адже охайність – це не лише гарно і акуратно вдягатися. Це й те, як ми обходимося з простором навколо нас. Створюємо ми чистоту або створюємо ми хаос. Чи залишається після нас на столі безлад або ми вчимося прибирати за собою разом з чоловіком.

Приведу простий, але переконливий, приклад, коли простіше робити генеральне прибирання? Коли повний безлад та хаос чи коли просто потрібно освіжити свою оселю? Я гадаю другий варіант (хоча вирішувати вам).

У Ведах говориться, що охайна жінка охайна не тільки сама по собі. Вона намагається ще й не псувати все те, що є навколо. І приводити до ладу все те, що вона може привести в порядок своїми силами.

Краса

І незважаючи на свою чистоту й охайність, дружина повинна бути ще й красивою. Красивою з точки зору чоловіка, тому що  краса дружини призначена для чоловіка і тільки для нього. Зберегти її тільки для свого обранця — це і спосіб показати йому, що він найбажаніша людина у твоєму житті.

До того ж це чудовий варіант як зберегти спокій розуму усім іншим чоловікам. Всі ж знають відомий вислів:  чоловік поводить себе так, як йому дозволяє це жінка. Тому не варто провокувати зайвий раз!

жінки

© epsos.de

Розуміння того як мислить чоловік

Цієї навички нам часто не вистачає — ми не хочемо вивчати іншого, знайомитися з ним, ми намагаємося його зробити таким, як нам треба. Всунути його в наші очікування. Щоб він спокійно в них лежав і не смикався.

Ми ж стільки років плекали в голові образ прекрасного Принца (я в тому числі), який повинен бути таким, ось таким і таким собі. Йому має подобатися ходити на балет, ходити зі мною в клуби, їсти вівсянку на сніданок, прибирати за собою шкарпетки, а з іншими жінками бути холодним та не давати мені приводу для ревнощів ….

А тут раптом цей, реальний, на балеті засинає, ходить замість клубів на рибалку, любить жирну свинину і ненавидить прибирати за собою…

Впливати на чоловіка

Але тут є ще один важливий момент — варто дізнатися, а що він любить? Які запахи йому подобаються? Які духи? Які аромати вдома? Які кольори? Яка музика? І так далі. Це жива реальна людина, яка також потребує турботи та піклування.

Познайомтеся зі своїм чоловіком, його смаками та вподобаннями, не оцінюючи їх. І навчіться це використовувати у житті. Наприклад, знаючи, що якийсь запах його заспокоює, ввечері запалювати ароматичну паличку з цим ароматом. Щоб він прийшов з роботи і відразу розслабився.

Знати, які запахи духів збуджують у ньому бажання і використовувати їх тоді, коли хочеться фізичної близькості. Щоб усе відбувалося природно, і чоловік був упевнений, що саме він виступив ініціатором (як кажуть, голова в сім’ї чоловік, але що він буде робити без шиї — жінки, яка завжди поверне його в потрібному напрямку J).

Маленькі хитрощі, які на благо обом. Такими хитрощами повинна володіти кожна воістину мудра дружина.

Готувати так, як любить чоловік

У продовження теми смаків і пристрастей. Часто ми ж готуємо те, що любимо самі, що хочемо самі. Тому що чоловік любить тільки борщ, як у мами. А я ж не можу щодня їсти борщ, хочеться різноманітності! Або навпаки, я дуже люблю італійську кухню, а чоловік при цьому страждає, тому як сумує за простими варениками або пельменями (навіть якщо вони будуть щодня).

Тож, слід вивчити смаки вашого обранця. І в усьому вчитися знаходити компроміс.

Чоловік буде дуже вдячний, якщо дружина почне враховувати його переваги в їжі. Але ще більше він буде вдячний (навіть якщо сам цього не зрозуміє), якщо дружина буде враховувати вплив на нього продуктів. Відстежувати, як він себе почуває після такої страви, після іншої.

Виявляється, це дуже зручно. Знаєш, що після гостренького він активізується, — і в обід годуєш чимось гострим. Або хоча б ставиш для нього баночку гострого соусу. А після мучного, наприклад, заспокоюється і засинає добре. Чому б вечір не приготувати йому яблучний пиріг?

До речі, можна було б взяти ще пару кулінарних уроків у його мами чи бабусі. Щоб іноді зводити його з розуму смаком, знайомим з дитинства … Ми ж розумні дівчатка, так?!

жінки

© Hans Splinter flickr.com

Чистий дім

Ідеальна дружина — це, звичайно ж, та, у якої завжди чисто. У якої посуд миється відразу ж після обіду. У якої білизна не накопичується, а переться і прасується відразу. У якої сміття забирається своєчасно.

Не кожній з нас дано від природи такі навички. Деяких у цьому місці «обділили». Та настільки жорстоко, що бардак не особливо напружує. І речі самі розкидаються. І лінь наздоганяє відразу, як тільки вона бачить весь цей безлад. Що вдієш — зате в іншому місці дісталося щось хороше, а тут — полігон для навчання. Головне — без фанатизму. Розділяйте поняття бруду і бардаку.

Боротися з бардаком — особливо дитячим — безглуздо. Його, цей бардак, потрібно впорядкувати. Відвести йому певне місце в будинку. Вчитися разом прибирати іграшки з тих місць, де дозвіл розводити бардак не видавався. Загалом, домовитися з малечою завжди можливо.

А ось бруд — це вже інша розмова. З нею потрібно вести війну не на життя, а на смерть. На кухні, у ванній, в туалеті, коридорі не давати їй завойовувати простір. При такому підході, ставитися до чистоти будинку вже простіше. Відразу бачиш те, куди краще не потикатися. І концентруєшся на тих місцях, де втручання необхідно. Економляться нерви і час.

Говорити тільки те, що подобається чоловікові

Не поспішайте з висновками і кричати, що це нісенітниця. Давайте подумаємо разом. Нам подобається коли нас постійно повчають, ображають, вказують на недоліки чи кричать? Ні! Ось так і нашим мужнім чоловікам.

Свою другу половинку потрібно любити і бути уважною у висловлюваннях. Завжди можна згладити всі гострі кути та ніколи не буде зайвим його похвалити. Знову ж хочу навести відому цитату, що за успішним чоловіком, стоїть завжди мудра, любляча та лагідна дружина. А ми ж саме такі? Правда?!

Слухняність

Дуже важливо слухати і чути свого чоловіка. Як і багатьом молодим жінкам, мені в край складно було навчитися довіряти чоловікові і робити так, як він скаже. Але з іншого боку, чому не дозволити собі побути слабкою і не полегшити своє життя? Не потрібно думати і сумніватися щодо серйозних питань. Чоловік сказав — так, значить так.

До того ж, якщо замислитися, то саме ця жіноча якість може навчити наших рицарів відповідальності та обдуманості. Коли ми повністю прислухаємося до думки обранця, він починає нас сприймати у ролі доньки. А саме дочок чоловіки завжди балують дорогими подарунками та сюрпризами.

Вірність і тілом, і розумом

Мало бути вірною тілом. Мало, але обов’язково. Невірність дружини нівелює всі її чесноти нанівець. Потрібно ще й вміти бути вірною думками. Не порівнювати його ні з ким, не мріяти про іншого прекрасного принца з кінострічки, не думати про розлучення. І найголовніше, не намагатися з нього зробити когось іншого.

Вибрати його серцем, а не розумом чи порадами. Усередині себе дати клятву: «Мені іншого чоловіка не треба. Це найкращий чоловік для мене». Повірте, він це відчує і оцінить. Йому стане простіше старатися для вас, захочеться зробити подвиг. Тому що який сенс геройства, якщо ти програв ще до того, як вийшов на поле битви?

Фантазії жінки страшні тим, що вони завжди багатші та красивіші реальності. Прекрасний принц у наших мріях навіть в туалет ніколи не ходить, що вже говорити про те, щоб він з роботи затримався або був не в настрої.

Жити в реальності — єдиний спосіб ставати краще і розвиватися. Жити в мріях — це часто шлях в нікуди, до виникнення прірви у відносинах. Тому не ставте себе і свого обранця в такі свідомо програшні умови.

Тож, як то кажуть, краще вчитися на чужих помилках та не робити своїх. Легко сказати — важко зробити. Головне кожній з нас визначитися чого ми хочемо у цьому житті та навчитися довіряти своєму серцю. А воно ніколи не обманює.

Цінуйте кожну хвилинку, яку ви проводите з коханою людиною, будьте відкриті справжнім чистим емоціям і навчіться знаходити компроміси у відносинах. Та не забувайте, любов, як птах, з одним крилом не літає!

Кохайте — покохають, творіть — зрозуміють!


  ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА НАШИ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛЫ О ЗДОРОВЬЕ ПО АЮРВЕДЕ  🙏 Ayurveda_UA

АЮРВЕДА UA
https://t.me/ayurvedaua

Первый Телеграм канал на украинском языке о здоровом образе жизни с помощью Аюрведы и других восточных медицинских систем. Самая выборочная и полезная, интересная и актуальная информация для достижения идеального здоровья.

Ayurveda_Portal

АЮРВЕДА ПОРТАЛ
https://t.me/ayurveda_rosa

Наш второй, международный русскоязычный Телеграм-канал для любителей аюрведы всего мира. Двуязычным согражданам рекомендуем подписаться на оба канала.

Вы узнаете много интересного и полезного : статьи, видео, интервью, афоризмы, рекомендации, рецепты вегетарианской кухни, и все то, что поможет вам получить проверенные тысячелетние знания о психическом и физическом здоровье человека.

Аюрведа – древнейшая наука не только о том, как жить без болезней, но и о том, как стать эффективным и счастливым. Уникальное знание себя, работы тела, которое полезно для вас. Наверное, самая важная информация в нашей жизни.

Переходите по ссылкам, знакомьтесь с секретами аюрведы. Обязательно подписывайтесь, будьте здоровы и счастливы, дорогие друзья!

Автор: Роса ТВ
Теги
Депрессия отменяется: 10 советов из бестселлера Ричарда О’Коннора
Елена Рог, писательница
7 привычек творческих людей
50 полезных привычек. (Сохраняйте себе, чтобы время от времени сверяться и соблюдать)
Море внутри: как заглушить «внутреннего критика», который вас останавливает
Ирина Журавель: Родственная душа: как встретить? Ч.2: Мужской аспект
Сергей Серебряков. Аюрведа. Как сознание влияет на выбор метода лечения
13 правил жизни сильных духом
Призывая партнера уровнем выше - будьте готовы к последствиям
Психотерапия в аюрведе
Людмила Керимова: «Секрет мужского и женского здоровья» Ч.1
Ноам Хомский о 10 способах манипулирования людьми с помощью СМИ
Современный взгляд на мужественность
Патологические лжецы: что заставляет их врать?
Как Вы говорите, так Вы и живете
Богатство, согласно Садашиве

Login


Lost your password?

РОСА ТВ - МІЖНАРОДНИЙ ПОРТАЛ ЗДОРОВЬЯ, АЮРВЕДИ ТА ДУХОВНИХ ПРАКТИК

 Виберіть, будь-ласка, мову перегляду та закрийте вікно хрестиком

  EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanishUkrainian