Главная » Статьи » Здоровье » Аура: прості способи діагностування та очищення

Аура: прості способи діагностування та очищення

Аура — це електро-магнітне поле, яке є у кожної живої істоти. Наявність аури було доведено Кірліаном (і не тільки), і тепер використовують апарати Кирліана (або похідні від нього) для того, щоб діагностувати стан аури або енергетичного поля, що знаходиться навколо нашого з вами тіла.

Всі показники енергетичного поля проектуються на поле фізичне; якщо правильно пояснити зміни які виникають в аурі, то можна визначити хвороби, наявність токсинів і навіть причини психічних захворювань.

Деякі називають ауру енергією психічною, деякі — просто енергетичним полем. Швидше, аура є сукупність різних енергій, які пов’язані з нашим тілом. Якщо говорити про нестабільність аури, то тут слід згадати про те, що є магнітне поле і електричне.

Якщо магнітне поле ослаблене, тоді збільшується поле електричне, яке не в змозі утримати інші енергії в стані стабільності, при цьому людина змінюється, стає більш чутливою і не завжди здійснює адекватні вчинки. Що може допомогти в утриманні магнітного поля? Що має магнітні властивості? Звичайно ж молекула кисню, як одна з умов, тому так необхідна присутність цього елемента в нашому організмі. Крім того, що він бере участь в окислювальних процесах дихання, він наділяє нас енергією стабільності.

Тому, найпростішим способом очистити свою ауру, іншою мовою відновити магнітне поле, можна просто перебуваючи на природі, там де багато дерев, джерел кисню. Саме магнітне поле робить нас адекватними, а електричне — дієвими. Електричне допомагає створити образ, магнітне — доводить справу до кінця, дозволяє втілити образ в життя. Магнітне робить нас м’якими, змушує прислухатися до проблем інших людей, електричне — дає сили на вираження індивідуальності.

За своїм енергетичним полем слід так само стежити і доглядати, як і за фізичним. Для цього необхідно:

  • Здійснювати Пранаяму (дихальні вправи, які насичують наш мозок киснем);
  • Медитувати (бо медитативний процес змушує працювати наш мозок більш активно, збільшуючи циркуляцію крові);
  • Читати молитви і мантри.

Так само вам можуть допомогти і такі прості засоби, як сандалове масло, яке можна наносити на тіло, в область третього ока й на стопи. Якщо ж не знайдете сандалового масла, спробуйте масло мірри.

Намагайтеся запалювати більше свічок. Можете кожен місяць дванадцятого числа або двадцять четвертого ставити 12 свічок колом і входите в це коло з молитвою. Щиро подякуйте Вищим Силам за підтримку і уявіть як ваше тіло наповнюється силою. Якщо можете, то вголос проговорите те, що хотіли б змінити в собі, розвійте негативні думки і страхи.

Можна використовувати предмети сили, наприклад звичайне куряче яйце. Перед сном візьміть яйце в ліву руку (тільки воно має бути свіже), уявіть себе таким, яким ви є, і розбийте яйце в склянку. Поставте склянку біля ліжка. Вранці подивіться, якщо в склянці будуть нитки, то це невеликий пробій аури, якщо бульбашки — то аура ослаблена. Іноді можна побачити «туманне» розсіювання білка, що може говорити про те, що ауру послаблюють внутрішні інфекції.

І, нарешті, дерева також допомагають очищувати наше енергетичне поле. Досить знайти своє дерево і притулитися до нього спиною. Про те, якою енергією дерева насичують нас, про види дерев будемо говорити в наступних статтях.

Ці прості засоби можуть знімати вашу напругу, втому, наповнювати вас доброю енергією, яку можна направити на творчість.


  ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА НАШИ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛЫ О ЗДОРОВЬЕ ПО АЮРВЕДЕ  🙏 Ayurveda_UA

АЮРВЕДА UA
https://t.me/ayurvedaua

Первый Телеграм канал на украинском языке о здоровом образе жизни с помощью Аюрведы и других восточных медицинских систем. Самая выборочная и полезная, интересная и актуальная информация для достижения идеального здоровья.

Ayurveda_Portal

АЮРВЕДА ПОРТАЛ
https://t.me/ayurveda_rosa

Наш второй, международный русскоязычный Телеграм-канал для любителей аюрведы всего мира. Двуязычным согражданам рекомендуем подписаться на оба канала.

Вы узнаете много интересного и полезного : статьи, видео, интервью, афоризмы, рекомендации, рецепты вегетарианской кухни, и все то, что поможет вам получить проверенные тысячелетние знания о психическом и физическом здоровье человека.

Аюрведа – древнейшая наука не только о том, как жить без болезней, но и о том, как стать эффективным и счастливым. Уникальное знание себя, работы тела, которое полезно для вас. Наверное, самая важная информация в нашей жизни.

Переходите по ссылкам, знакомьтесь с секретами аюрведы. Обязательно подписывайтесь, будьте здоровы и счастливы, дорогие друзья!

Автор: Роса ТВ
Теги
Простые советы для улучшения зрения
4 продукта от рака, болезней Паркинсона и Альцгеймера
Мысль – самая высокоорганизованная форма энергии
Гайдн «Симфония» (Музыкальная терапия)
Аюрведа в большом городе: простые шаги к счастью, здоровью и долголетию
Пять простых и эффективных методов китайской медицины
3 упражнения, которые избавят от запоров
Доктор Рам Манохар: "Аюрведа – зеркало для самопознания"
Как с помощью эфирных масел гармонизировать работу чакр?
Веганское питание может вылечить диабет
Аюрведа: из прошлого в будущее
Лекция Юрия Авраменко о Аюрведе. 1 часть
Масло Гхи - один из самых саттвических (благостных) продуктов питания
Рага (корысть), ее производные и Несравненный Целитель
Агни и доши действуют заодно. Различение, воздержание, самопознание. Виды агни, виды кишечника
Несварение желудка в Тибетской Медицине

Login


Lost your password?

РОСА ТВ - МІЖНАРОДНИЙ ПОРТАЛ ЗДОРОВЬЯ, АЮРВЕДИ ТА ДУХОВНИХ ПРАКТИК

 Виберіть, будь-ласка, мову перегляду та закрийте вікно хрестиком

  EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanishUkrainian