Главная » Блог » Волосся і енергетика

Волосся і енергетика

Слов’янські рідновіри притримуються думки про те, що волосся це антени, які з’єднують власника із Всесвітом і Богами, і без довгих косм (он виявляється звідки слово Космос – жарт) неможливо духовно розвиватися. Хай розкажуть таку байку тибетським монахам практично усіх тамтешніх релігій. Та й жерці всього відомого стародавнього світу голили голови до блиску – у жерців Єгипту навіть на тілі не повинно було бути жодного волоска. Голеними були і жерці Шумеру, Греції, Риму, імами Ісламу, жерці зороастризму, японського синтоїзму, навіть у Майя жерці були лисими. Довговолосі лише деякі індуські святі, ортодоксальні юдеї і … наші рідновіри. Не знати, як у двох останніх, а в індусів волосся аж ніяка не антена – бо збите у ковтуни.

Де б людина не перебувала – там вона записує на волосся інформацію. А інформація ця на вулиці і в людних місцях, м’яко кажучи, негативна.

Чому так? А причина у все тому ж, про що говорять і язичники – волосся таки прекрасна антена, приймач. Але приймає воно не лише божественну енергію – бо на неї ще треба власникові добре настроїтися – тут потрібна дуже тонка настройка. Волосся «дяді Петі» сприймає будь-що, лише не божественну благодать. Якщо ви побудете в кімнаті де курять, що найдовше триматиме запах тютюну – волосся. Де б людина не перебувала – там вона записує на волосся інформацію. А інформація ця на вулиці і в людних місцях, м’яко кажучи, негативна. Тому й намагалися люди завжди ховати волосся йдучи поміж люди. Навіть чоловіки не виходили з хати без шапки. А на головні убори по максимуму нашивали обереги – найпримітивніший червона квітка на чоловічому картузі – щоб не зурочили.

рідна віра

А згодом у таких космах заводився гість – «польова енергетична сутність-вампір, таку називали ще лярвою». І харчувалася вона тихенько енергетикою людини.

А все тому, що волосся абсолютно некерований приймач – приймає все до чого дотягується енергетика косм. А якщо волосся було довгим, то й негативу нахапати можна було багатенько. А коли негатив накопичувався, а волосся не чистили енергетично – як жінки приміром зчісуючи негатив – то в такого чоловіка зростала гнівливість, сварливість, інтриганство. А згодом у таких космах заводився гість – «польова енергетична сутність-вампір, таку називали ще лярвою». І харчувалася вона тихенько енергетикою людини. Особливо їй зручно тоді, коли власник волосся вважає, що через косми зв’язується з Богами. Тоді він свідомо пропускає енергетику, що надходить зовні, через волосся – і лярва розкошує.

Чому наші волхви-ладувальники виглядають старшими за паспортний вік? Все дуже просто – до них приходять люди і розповідають свої жахливі історії про хвороби, сімейні негаразди, тощо. А волосся волхва «уважно то слухає» і мотає на косми. Адже волхв, хоче того чи ні – стає трохи емпатом – з ціллю допомогти людині. А так як волхв рідко здогадується чиститися, вважаючи що поставлені ним захисти його оберігають. То й має проблеми із сутностями що засіли у волоссі, і за даровану енергію видають себе за Перуна, Сварога і інших.

волосся та енергетика

Чому у жінок волосся довге, і вони його заплітають у коси. Все просто – волосся жінка відкриває лише вдома, в колі родини. І волосся всотує родинні традиції, принципи співжиття. Якщо чоловік глава сім’ї, то волосся жінки це вбиває в голову жінки твердо і незворотньо. І жінка мовчки кориться. Якщо ж чоловік млямля, а всім керує жінка, то розпущене волосся всотує і це, і нашіптує жінці і далі керувати в родині. Як позбувалися негативу – не дозволяли йому накопичитися – підстригали волосся. Відомі випадки з часів Київської Руси, коли в часи смутку (наприклад після кровопролитної війни) усі голилися налисо, включаючи жінок. Потрібно було позбавитися волосся, яке пам’ятало смуток. У цьому змісті цікаво зрозуміти таку річ, як нарощування волосся.

Людина, яка розуміється на циркуляції енергій легко може, продавши волосся, віддати неуку, який це волосся начепить на себе, свої хвороби, погану долю, карму і все інше. А якщо дівчина наростить чоловіче волосся, або волосся зрізане із мертвої людини. Тут можна лише пожаліти таку нерозумну істоту. Що можна порадити – залишайтеся лисими, адже недарма кажуть – лисина блищить. Вона не лише блистить – вона відбиває весь негатив. А на енергію Творця і рідних Богів можна налаштуватися і без волосся. Найпростіший спосіб доступний усім – відкрити Чари/чакри. А відаючих людей не мені вчити, як працювати з енергіями.


  ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА НАШИ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛЫ О ЗДОРОВЬЕ ПО АЮРВЕДЕ  🙏 Ayurveda_UA

АЮРВЕДА UA
https://t.me/ayurvedaua

Первый Телеграм канал на украинском языке о здоровом образе жизни с помощью Аюрведы и других восточных медицинских систем. Самая выборочная и полезная, интересная и актуальная информация для достижения идеального здоровья.

Ayurveda_Portal

АЮРВЕДА ПОРТАЛ
https://t.me/ayurveda_rosa

Наш второй, международный русскоязычный Телеграм-канал для любителей аюрведы всего мира. Двуязычным согражданам рекомендуем подписаться на оба канала.

Вы узнаете много интересного и полезного : статьи, видео, интервью, афоризмы, рекомендации, рецепты вегетарианской кухни, и все то, что поможет вам получить проверенные тысячелетние знания о психическом и физическом здоровье человека.

Аюрведа – древнейшая наука не только о том, как жить без болезней, но и о том, как стать эффективным и счастливым. Уникальное знание себя, работы тела, которое полезно для вас. Наверное, самая важная информация в нашей жизни.

Переходите по ссылкам, знакомьтесь с секретами аюрведы. Обязательно подписывайтесь, будьте здоровы и счастливы, дорогие друзья!

Автор: Василь Куртяк
Теги
Фотография ауры
Программа "Перевоплощение". Выпуск 7
Как сохранить здоровье при температурных перепадах
Особые слова оживляют мертвые клетки
Могила Христа находится в Индии?
Электроника пожирает биополя людей
"Самсара и Нирвана". Открытие Буддизма
15 продуктов для здоровья вашего мозга
Избавляемся от сутулости! Упражнения для красивой осанки
В балансе с дошей: аювердические секреты красивой кожи
Вереск: природное кровоочистительное средство
Лечение атеросклероза народными средствами: топ 10 средств
Аюрведические рекомендации на летний период
Практика Аюрведы для женщин
Чарака Самхита - великий Аюрведический трактат
Аюрведа и шесть вкусов

Login


Lost your password?

РОСА ТВ - МІЖНАРОДНИЙ ПОРТАЛ ЗДОРОВЬЯ, АЮРВЕДИ ТА ДУХОВНИХ ПРАКТИК

 Виберіть, будь-ласка, мову перегляду та закрийте вікно хрестиком

  EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanishUkrainian