Главная » Женская рубрика » Здоровая кухня » Дієта зі Старого заповіту

Дієта зі Старого заповіту

Дієти — це не найкращий спосіб тримати своє тіло у відмінній фізичній формі. Однак, бувають випадки у житті, коли конче швидко та безпечно для здоров’я потрібно позбавитися таких набридливих сантиметрів на талії.

Дієта зі Старого заповіту

Кажуть, що раціон пророка Даниїла, який згадується в Старому Заповіті, є відмінним способом схуднути. Якщо вірити Старому Заповіту, то великий біблійний пророк харчувався виключно овочами, фруктами і цільнозерновими продуктами.

Читайте також: Пачкарма: система полного очищения организма

Послідовники цієї «Божої дієти» п’ють винятково воду, старанно уникаючи вживання будь-якого вина. Вони стверджують, що цей раціон здатний досить швидко привести до втрати небажаної ваги, знизити холестерин, а також зміцнити загальне самопочуття. Серед найбільш екстремальних дієт, які часом навіть заміняють їжу і воду повітрям, раціон пророка Даниїла не видається чимось зовсім вже дивним. Правда, послідовники цього режиму харчування виключають з нього безліч найрізноманітніших продуктів, включаючи м’ясо, рибу, а також будь-яку солодку або перероблену їжу.

У прихильників «Божої дієти» є опора на саму Біблію, чим навряд може похвалитися хто-небудь ще. Даниїл, як відомо, був захоплений в числі інших бранців царем Вавилона Навуходоносором. Цар хотів, щоб його бранці містилися в найкращих умовах, тому він наказав, щоб їх годували тією ж їжею, яку вживав і він. Однак Даниїл відмовлявся від принесеної їжі, пояснюючи це своєю відданістю Богу. Він відчував, що вона не приготовлена ​​у відповідності з єврейськими стандартами, а тому категорично відмовлявся від м’яса та вина.

Читайте також: Здорова кухня

Самі шанувальники «Божої дієти» називають її схожою на веганську, але у більш жорсткому варіанті. Вона розрахована на певний період, упродовж якого можна швидко скинути зайву вагу, після чого людина має можливість повернутися до звичного раціону.

Експерти підкреслюють, що «дієта Даниїла» не буде спричиняти шкоди організму тільки упродовж декількох днів. А далі почне утворюватися дефіцит різних вітамінів (особливо тих, що містяться в їжі тваринного походження). Сама дієта хороша тим, що виключає прийом «сміттєвої їжі», цукру і переробленого м’яса. Але тривале недоодержання вітамінів А, D, Е і В12 вкрай небезпечно для здоров’я.


  ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ НА НАШИ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛЫ О ЗДОРОВЬЕ ПО АЮРВЕДЕ  🙏 Ayurveda_UA

АЮРВЕДА UA
https://t.me/ayurvedaua

Первый Телеграм канал на украинском языке о здоровом образе жизни с помощью Аюрведы и других восточных медицинских систем. Самая выборочная и полезная, интересная и актуальная информация для достижения идеального здоровья.

Ayurveda_Portal

АЮРВЕДА ПОРТАЛ
https://t.me/ayurveda_rosa

Наш второй, международный русскоязычный Телеграм-канал для любителей аюрведы всего мира. Двуязычным согражданам рекомендуем подписаться на оба канала.

Вы узнаете много интересного и полезного : статьи, видео, интервью, афоризмы, рекомендации, рецепты вегетарианской кухни, и все то, что поможет вам получить проверенные тысячелетние знания о психическом и физическом здоровье человека.

Аюрведа – древнейшая наука не только о том, как жить без болезней, но и о том, как стать эффективным и счастливым. Уникальное знание себя, работы тела, которое полезно для вас. Наверное, самая важная информация в нашей жизни.

Переходите по ссылкам, знакомьтесь с секретами аюрведы. Обязательно подписывайтесь, будьте здоровы и счастливы, дорогие друзья!

Автор: Роса ТВ
Теги
Программа "Люди": Зуфар Сафиуллин
БЫТЬ КРАСИВОЙ
Ароматная каша с тыквой и ванилью
Упражнения для здоровья поджелудочной железы
Андрей Сидерский | Фрагменты тренировки «Йога-нидра»
Сырные лепешки
Подсознание верит в то, что Вы говорите 
Очищение сосудов (в том числе и головного мозга)
Картофельные ньокки с сырным соусом с зеленым горошком и спаржей
Баклажаны под мандариновым соусом
10 продуктов для здорового сердца
Дип из свеклы с йогуртом и заатаром
«Внутренняя улыбка» прогонит боль и болезни
Исцеление медитацией
Сердечно-сосудистые заболевания начинаются в детстве
Философия китайской медицины

Login


Lost your password?

РОСА ТВ - МІЖНАРОДНИЙ ПОРТАЛ ЗДОРОВЬЯ, АЮРВЕДИ ТА ДУХОВНИХ ПРАКТИК

 Виберіть, будь-ласка, мову перегляду та закрийте вікно хрестиком

  EnglishFrenchGermanItalianPolishRussianSpanishUkrainian